Skip to main content

Appar / mobila lösningar

Vi kan hjälpa dig att ta fram appkoncept hela vägen från produktion till distribution. De plattformar vi fokuserar på är iOS och Android.

Har ni många mobila användare?

Ibland behöver man mer än en mobilanpassad webbplats. Kanske vill du till exempel använda funktioner i mobila enheter som inte går att nå via webbläsaren. Fler och fler företag tar därför fram en app som komplement till den övriga digitala kommunikationen för att nå utvalda målgrupper och använda digital funktionalitet på optimalt sätt.

En app kan hjälpa till att skapa fokus på tydliga funktioner och därmed styra besökare mot en upplevelse av ett varumärke eller en produkt.

Understandit använder teknik för att arbeta med, uppdatera och skapa innehåll som sen presenteras i en app. Detta skapar även möjlighet att använda innehållet på en webbplats etc.
 

Låt oss förverkliga din idé

På Understandit producerar vi appkoncept för våra kunder. I dessa projekt arbetar vi fram användarflöde (UX) och design (UI) för att därefter gå igång med produktion/utveckling av ditt projekt. Vi tar även hand om distributionen av appar i AppStore och Google Play.

Vi använder alltid oss av den teknologi som lämpar sig bäst och är mest kostnadseffektivt för just ditt behov. Denna typ av projekt ser därför ofta olika ut från kund till kund, beroende på vilket behov som skall bemötas. Ibland kan det resultera i en så kallad hybridapp (där man använder webbteknik för många av funktionerna), ibland i riktiga appar för respektive plattform.

Hör av dig till oss med dina frågor och idéer!