Skip to main content

Affärsutveckling och strategi

Vi stöttar i allt från affärsutveckling och strategi skapa förutsättningar för att optimalt använda ditt digitala skyltfönster, till att integrera med affärssystem eller CRM-system för att effektivisera din digitala verksamhet.

Hur är er digitala närvaro?

Ifrågasätt er digitala närvaro! Fråga varför ni ser ut som ni gör online? Möter ni behovet som era kunder efterfrågar i er bransch?

För att kunna välja rätt väg i det digitala landskapet är det viktigt att vi tillsammans tittar på såväl behov som målgrupp. Rätt lösning kräver förutsättningar och en strategi som grundar sig i förståelse för behovet (internt och externt), en/ flera utmaningar och ett mål med en mätbar effekt.

Digitala strategier behöver inte vara krångliga och kostsamma att ta fram. Arbetet är avhängigt vilka utmaningar du har, vad du vill åstadkomma och vad du vill att besökaren skall göra, hur mycket dialog och möjlighet till dialog din målbild kräver, etc.

Prata några minuter med oss så kan vi hjälpa dig hitta guldkornen som gör er digitala närvaro eller affär mer optimal.  På Understandit stöttar vi våra kunder i dessa frågor, hela tiden. Vi har ett team som kan lyfta diskussionen, nysta i behovet och guida er framåt.