Skip to main content

Webbplatser i Drupal

Drupal är en perfekt plattform för att förverkliga alla tänkbara visioner kring kommunikation och försäljning via internet. Allt från e-handel, tidningar och tv-kanaler till webbplatser, kampanjsiter och mobilappar görs i Drupal idag.

Vad är Drupal?

Drupal är ett CMS, ett publiceringssystem för webben. Kort sagt är det ett verktyg för att hantera innehållet på din webbplats. Understandit kan med hjälp av Drupal skapa en digital närvaro som möter just dina behov. På köpet får du ett enkelt och tidseffektivt administrationsgränssnitt som du kan arbeta vidare i på egen hand.
 

Understandit och Drupal

Understandit har ända sedan 2007 jobbat med Drupal som huvudsakligt verktyg för att bygga webbplatser.

Det kanske inte verkar så länge, men utvecklingen i vår bransch är snabb, och både Drupal som plattform (som funnits sedan 2001) och Understandit som utvecklar, får ses som experter/veteraner i branschen.
 

Öppen vs. stängd källkod

Vad betyder det att Drupal har en öppen källkod? Det betyder att alla som vill kan bidra till och förbättra Drupal. Det betyder att säkerhetsproblem upptäcks och fixas snabbt. Det betyder att du inte behöver betala en licens-avgift för att använda Drupal för din webbplats. 

Detta gör Drupal till ett kompetent och billigare alternativ än stängda publiceringsplattformar som t.ex. EPIServer.

När du investerar i en stängd plattform riskerar du också att hamna i knipa om plattformen slutar utvecklas. Med ett öppet system är inte systemet låst till existensen av ett visst företag.
 

Hosting och drift

Vi hostar även våra kunders webbplatser och system säkert och pålitligt, antingen på dedikerade eller delade servrar. Detta är ett erbjudande du alltid får när du samarbetar med Understandit.