Skip to main content

E-handel

Från strategi till färdig webbshop. Vi skräddarsyr din shop om ditt behov ser ut så (bland annat i Drupal Commerce) eller använder eller använder oss av system som Shopify (ett perfekt verktyg om du vill testa om din digitala affärsidé flyger).

Ny e-handel?

Funderar du på att skaffa e-handel? Idag kan vem som helst, relativt enkelt, starta upp en e-handel på nätet. E-handel växer lavinartat och på Understandit får vi allt fler förfrågningar angående e-handel, från både stora och små företag. Vi har kunskap kring strategi, hur shopen visuellt blir optimalt presenterad, hur dina potentiella köpare förväntar sig att shoppen skall fungera och hur just din e-handel bör vara utvecklad för att bli framgångsrik. 

Ofta handlar det om att utveckla webbshoppar från grunden, men vi kan också hjälpa till att vidareutveckla en redan uppstartad webshop. Det är inte ovanligt att man på egen hand skapat en enkel shop för sina produkter eller sitt varumärke, men att man efter en tid vill gå vidare till en mer proffsig och säljande e-handelssida.
 

Olika typer e-handelsprojekt.

Ibland bygger vi anpassade webbshopslösningar baserade på specifika behov men ibland räcker det med att anpassa en off-the-shelf-lösning som t.ex. Shopify. Oavsett vilket, så startar projektet alltid med att vi tillsammans går igenom behovet och sätter funktionalitet för att möta uppsatt budget. Detta arbetssätt innebär att du som kund själv kan styra vad exakt du behöver. Plus att du kan börja i mindre skala och successivt vidareutveckla för att skapa den bästa lösningen för ditt företag.

Vi utvecklar många e-handelslösningar i Drupal Commerce eller andra open source lösningar. Vi hjälper även våra kunder att integrera redan befintliga webbshopar i en nyutvecklad onlinenärvaro eller med integration mot t.ex. affärssystem eller CRM-system.