Skip to main content

Jobba hos oss

Understandit söker alltid duktigt folk. Skicka gärna in din spontanansökan enligt nedan typer av tjänster

Understandit - en prestigelös, varm och på-riktigt rolig arbetsplats.

Vi är en digital byrå i ett expansivt läge. Vi arbetar med applikationer för web och mobil (och en hel del andra plattformar) som hjälper våra kunder att synas mer, få fler affärer, kommunicera och effektivisera sitt arbete. Vårt erbjudande bygger på en kombination av kognitionsvetenskap, strategi, kommunikation, teknik och design för att skapa en optimal användarupplevelse. Vi ingår i byrånätverket More Alliance med 120+ specialister inom kommunikation, PR, film, event och content, samlade på vårt kontor i centrala Göteborg.

Vi har många nya kunder och spännande uppdrag vilket innebär att vi behöver bli fler engagerade kollegor. Hos oss kommer du jobba i flera olika kundprojekt, tight tillsammans i projekt-team bestående av strateger, projektledare, utvecklare och designers. Om du trivs med att jobba i en miljö som engagerar tillsammans med glada och positiva människor på ett kontor med takterrass i centrum, kommer du att gilla att vara hos oss!


Har du frågor? 

Kontakta oss på info@understandit.se eller 031-788 68 00

Vi söker en Drupalutvecklare

Du behöver ha ett genuint intresse för programmering.

Du har:

  • minst 3 års erfarenhet av Drupal
  • har erfarenhet av större drupalprojekt sedan tidigare
  • ett stort intresse för problemlösning, teknik och digital utveckling

 

Understandit är alltid intresserad av att hitta nya spännande kollegor. Är du "på väg" och är intresserad av att ha kul, bli bättre och vara en del av något unikt och framåtsträvande... då kommer du gilla oss.

Lämna då gärna in din spontanansökan, enligt nedan typer av tjänster.


Frontendutvecklare

Vi söker dig som brinner för frontendutveckling. Ett krav är goda kunskaper i HTML5, CSS3, Scss/Less, JS, jQuery och responsive design. Har du kunskap om BEM och ITCSS är det nästa för bra för att vara sant. Känsla för design och användbarhet är ett stort plus. Erfarenhet av Wordpress/Drupal är också meriterande.

Webbdesigner / frontendutvecklare

Vi söker dig som brinner för digital design, och har erfarenhet inom mobil- och webbutveckling. Du älskar att söka efter det senaste inom desgin och användarvänlighet, du drivs av att kombinera färg och form i Photoshop eller Sketch. Kunskap inom html/css/javascript är ett krav så att du kan leverera frontend hela vägen tillsammans med resten av teamet. Kunskap inom Wordpress/Drupal är ett plus.

Webbutvecklare

Vi söker dig som brinner för programmering av webb- och mobilappar. Du ska ha goda kunskaper inom PHP och Javascript och gärna ha erfarenhet inom något av följande områden; Drupal, Wordpress, Cordova, Ionic, Angular. Har du dessutom kunskaper om serveradministration (främst Linux/nginx/mysql) är det ett plus.

Javascriptutvecklare

Vi söker dig som älskar att utveckla webbappar i Angular både för desktop och mobil. Du kommer att jobba främst med att bygga klient-appar som kommunicerar med ett backend via ett API (GraphQL/REST/etc.). Andra ramverk det är bra att du har erfarenhet av är Cordova och Ionic som vi använder för att göra våra mobila appar. Har du dessutom erfarenhet att utveckla i PHP/Drupal så är det ett stort plus då det är viktigt att ha förståelse för hela kedjan i ett projekt.

Gör din spontanansökan redan idag!