Jobba hos oss

Understandit söker alltid duktigt folk

Skicka gärna in din spontanansökan enligt nedan typer av tjänster

Webbdesigner / frontendutvecklare

Vi söker dig som brinner för digital design, och har erfarenhet inom mobil- och webbutveckling. Du älskar att söka efter det senaste inom desgin och användarvänlighet, du drivs av att kombinera färg och form i Photoshop eller Sketch. Kunskap inom html/css/javascript är ett krav så att du kan leverera frontend hela vägen tillsammans med resten av teamet. Kunskap inom Wordpress/Drupal är ett plus. 

Frontendutvecklare

Vi söker dig som brinner för frontendutveckling. Ett krav är goda kunskaper i HTML5, CSS3, Scss/Less, JS, jQuery och responsive design. Känsla för design och användbarhet är ett stort plus. Erfarenhet av Wordpress/Drupal är också meriterande.

Webbutvecklare

Vi söker dig som brinner för programmering av webb- och mobilappar. Du ska ha goda kunskaper inom PHP och Javascript och gärna ha erfarenhet inom något av följande områden; Drupal, Wordpress, Cordova, Ionic, Angular. Har du dessutom kunskaper om serveradministration (främst Linux/nginx/mysql) är det ett plus.

Javascriptutvecklare

Vi söker dig som älskar att utveckla webbappar i Angular både för desktop och mobil. Du kommer att jobba främst med att bygga klient-appar som kommunicerar med ett backend via ett API (GraphQL/REST/etc.). Andra ramverk det är bra att du har erfarenhet av är Cordova och Ionic som vi använder för att göra våra mobila appar. Har du dessutom erfarenhet att utveckla i PHP/Drupal så är det ett stort plus då det är viktigt att ha förståelse för hela kedjan i ett projekt.

Kort om Understandit:

Understandit webbyrå är en entreprenörsdriven och snabbväxande digital byrå för webb- och mobila applikationer. Vi arbetar med applikationer för webben, smarta telefoner och en hel del andra plattformar som hjälper dig synas mer, få fler affärer, kommunicera och effektivisera ditt arbete. Läs mer

Understandit ingår i koncernen More Alliance

Jobbansökan

För ansökan, eller generell spontanansökan vänligen fyll i vårt formulär.

För frågor om tjänsterna, kontakta vår HR-ansvarig:
Lisa Åhrman
lisa [dot] ahrman [at] morealliance [dot] se
0738-455898

Praktikansökan

För praktikansökan, ansök här.