Skip to main content

Jobba hos oss

Understandit söker alltid duktigt folk. Skicka gärna in din spontanansökan enligt nedan typer av tjänster

Understandit - en prestigelös, varm och på-riktigt rolig arbetsplats.

Vi är en digital byrå i ett expansivt läge. Vi arbetar med applikationer för web och mobil (och en hel del andra plattformar) som hjälper våra kunder att synas mer, få fler affärer, kommunicera och effektivisera sitt arbete. Vårt erbjudande bygger på en kombination av kognitionsvetenskap, strategi, kommunikation, teknik och design för att skapa en optimal användarupplevelse. Vi ingår i byrånätverket More Alliance med 120+ specialister inom kommunikation, PR, film, event och content, samlade på vårt kontor i centrala Göteborg.

Vi har många nya kunder och spännande uppdrag vilket innebär att vi behöver bli fler engagerade kollegor. Hos oss kommer du jobba i flera olika kundprojekt, tight tillsammans i projekt-team bestående av strateger, projektledare, utvecklare och designers. Om du trivs med att jobba i en miljö som engagerar tillsammans med glada och positiva människor på ett kontor med takterrass i centrum, kommer du att gilla att vara hos oss!


Har du frågor? 

Kontakta oss på info@understandit.se eller 031-788 68 00

Vi söker just nu programmerare

Tycker du att programmering är bland det roligaste som finns och är intresserad av att anta utmaningar inom webb, mobila appar, e-handel, AR, AI, nätverk, m.m? Vi söker dig som har koll på det senaste inom programmeringstrender och som tillsammans med teamet strävar efter att ligga i absoluta framkant gällande teknik och upplevelse. Vi jobbar mycket med Drupal och Wordpress och ser gärna att du har erfarenhet av ett eller båda dessa verktyg.

Med andra ord söker vi dig som har:

  • Ett par års erfarenhet av programmering för webb och/eller applikationer
  • Goda kunskaper i ett eller flera programmeringsspråk (Javascript, PHP, Python eller annat)
  • Ett stort intresse för problemlösning, teknik och digital utveckling


Omfattning: Heltid
Plats: Göteborg
 Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen? Maila jens@understandit.se

Vi går igenom ansökningarna löpande så hör av dig så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig! 
 

Vi söker Produktionsledare!

Nu söker vi dig som är grym på att strukturera upp och leda team i olika digitala projekt. Generellt är det en internt ledande roll, där du både har eget ansvar, och arbetar tillsammans med VD, kundansvariga och projektteamen. Du ska ha en drivkraft att projekt blir genomförda på ett optimalt sätt, gillar struktur och ordning i projekten, samt ha en önskan att sätta dig in i projekten.

Vi söker dig som: 

  • Kan driva och ansvara över projekt
  • Kan lanera och strukturera upp projekt tillsammans med teamet samt projektledare / kundansvarig
  • Kan reda ut vad som behöver göras, av vem, när och ha löpande kundkontakt
  • Är strukturerad, har bra öga för detaljer, och kan hålla koll på många saker samtidigt.

 

Omfattning: Heltid

Plats: Göteborg

 

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen? Maila jens@understandit.se

Vi går igenom ansökningar löpande så hör av dig så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Frontendutvecklare

Vi söker dig som brinner för frontendutveckling. Ett krav är goda kunskaper i HTML5, CSS3, Scss/Less, JS, jQuery och responsive design. Har du kunskap om BEM och ITCSS är det nästa för bra för att vara sant. Känsla för design och användbarhet är ett stort plus. Erfarenhet av Wordpress/Drupal är också meriterande.

 

Webbdesigner / frontendutvecklare

Vi söker dig som brinner för digital design, och har erfarenhet inom mobil- och webbutveckling. Du älskar att söka efter det senaste inom desgin och användarvänlighet, du drivs av att kombinera färg och form i Photoshop eller Sketch. Kunskap inom html/css/javascript är ett krav så att du kan leverera frontend hela vägen tillsammans med resten av teamet. Kunskap inom Wordpress/Drupal är ett plus.

Webbutvecklare

Vi söker dig som brinner för programmering av webb- och mobilappar. Du ska ha goda kunskaper inom PHP och Javascript och gärna ha erfarenhet inom något av följande områden; Drupal, Wordpress, Cordova, Ionic, Angular. Har du dessutom kunskaper om serveradministration (främst Linux/nginx/mysql) är det ett plus.

 

Javascriptutvecklare

Vi söker dig som älskar att utveckla webbappar i Angular både för desktop och mobil. Du kommer att jobba främst med att bygga klient-appar som kommunicerar med ett backend via ett API (GraphQL/REST/etc.). Andra ramverk det är bra att du har erfarenhet av är Cordova och Ionic som vi använder för att göra våra mobila appar. Har du dessutom erfarenhet att utveckla i PHP/Drupal så är det ett stort plus då det är viktigt att ha förståelse för hela kedjan i ett projekt.

Skicka gärna in din spontanansökan enligt nedan typer av tjänster

Gör din spontanansökan redan idag!

Praktik på Understandit

Brinner du för webb och digitalt och vill utveckla dina färdigheter tillsammans med likasinnade och veteraner i branschen? Sök LIA / praktik hos oss på Understandit. Vi söker alltid duktiga och ambitiösa tillskott till vårt team. 

"Som praktikant på Understandit får du chansen att jobba med skarpa projekt och dina programmeringskunskaper sätts på sin spets för såväl webb- som applösningar. Du känner dig inkluderad i ett kompetent team och får hjälp att utvecklas".
 

Spontanansökan

Vänligen fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan. Om du har några frågor går det bra mejla till info@understandit.se eller ringa 031-788 68 00 
Vi hörs!

Vad är du intresserad av?
Bifoga CV, Personligt brev
Maximum 3 files.
64 MB limit.
Allowed types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, odp, xls, xlsx, ods.
Du kan läsa vår Integritetsplicy här.