Jobba hos oss

Digital projektledare

Det senaste året har vi haft en stor efterfrågan på våra tjänster och är inne i en spännande tillväxtfas, vi behöver nu utöka vårt team med ytterligare en projektledare.

I rollen som projektledare hos oss ansvarar du för driva projekten tillsammans med kund och produktionsteamet hos oss. Du behöver kunna förstå kundens digitala behov och förmedla detta till dina kollegor och hjälpa kunden att förstå vilka begränsningar och möjligheter som finns i projekten. Du har ett starkt driv och kommer dels att förvalta befintliga kunder och dels hitta nya möjligheter och kunder.

För att lyckas i rollen har du inga problem att se med strategiska ögon på projekten, men du kan också vara en operativ ”doer”. Det digitala hantverket är något du känner dig helt bekväm i och du har god kunskap om vår affär.

Kort och gott, för att lyckas i rollen har du:

• Ett par års erfarenhet av att leda digitala projekt

• Kunskap i att strategiskt konsultera kring digitala lösningar

• Ett intresse för teknik och digital utveckling

Det viktigaste för oss är att du har rätt fokus mot kund och rätt förståelse för utmaningarna hos kunden. Att vara lyhörd och förankra strategier och idéer på ett inspirerande sätt är inget problem för dig. Om du trivs med att jobba i en miljö som engagerar tillsammans med glada och positiva människor kommer du gilla att vara hos oss!

Tjänsten är på heltid och placerad i Göteborg. För frågor om tjänsten kontakta HR-ansvarig Camilla Burénius, camilla [dot] burenius [at] moreventures [dot] se. Vi går igenom ansökningarna löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Understandit söker alltid duktigt folk

Skicka gärna in din spontanansökan enligt nedan typer av tjänster

Webbdesigner / frontendutvecklare

Vi söker dig som brinner för digital design, och har erfarenhet inom mobil- och webbutveckling. Du älskar att söka efter det senaste inom desgin och användarvänlighet, du drivs av att kombinera färg och form i Photoshop eller Sketch. Kunskap inom html/css/javascript är ett krav så att du kan leverera frontend hela vägen tillsammans med resten av teamet. Kunskap inom Wordpress/Drupal är ett plus. 

Frontendutvecklare

Vi söker dig som brinner för frontendutveckling. Ett krav är goda kunskaper i HTML5, CSS3, Scss/Less, JS, jQuery och responsive design. Känsla för design och användbarhet är ett stort plus. Erfarenhet av Wordpress/Drupal är också meriterande.

Webbutvecklare

Vi söker dig som brinner för programmering av webb- och mobilappar. Du ska ha goda kunskaper inom PHP och Javascript och gärna ha erfarenhet inom något av följande områden; Drupal, Wordpress, Cordova, Ionic, Angular. Har du dessutom kunskaper om serveradministration (främst Linux/nginx/mysql) är det ett plus.

Kort om Understandit:

Understandit webbyrå är en entreprenörsdriven och snabbväxande digital byrå för webb- och mobila applikationer. Vi arbetar med applikationer för webben, smarta telefoner och en hel del andra plattformar som hjälper dig synas mer, få fler affärer, kommunicera och effektivisera ditt arbete. Läs mer

Understandit ingår i koncernen More Alliance

För frågor om tjänsterna, kontakta HR-ansvarig Camilla Burénius, camilla [dot] burenius [at] moreventures [dot] se.