Skip to main content

Med24

Med24 är en vård-app som bygger på video- och chatt-tekniker där patienter och läkare kan samtala, ställa frågor, ge råd och vård online. 

app.med-24.com.pl
image

Med24 - Vårdapp på den Polska marknaden!

Med en ny strategi och mycket driv har Understandit utvecklat en ny affärsmodell och levererar projekt på ett helt nytt sätt. I tillägg till att erbjuda smarta onlinelösningar kan vi även säkra kunders projekt genom såväl medfinansiering som styrelsekompetens. Affärsmodellen innebär att vi i detta projekt gått in som entreprenörer i uppdragsgivarens bolag, som medinvesterare av såväl kapital som teknik.

På bara drygt 12 månader utvecklade vi en vårdapp för polska Med24, hittade investerare till en riktad nyemission och har nu smyglanserat den tekniska lösningen.

"Det har varit spännande att arbeta med denna typ av lösning. Jag är verkligen stolt över resultatet och hur hela satsningen har fallit ut. Vi har visat att Understandit, som är en relativt liten byrå men med stor entreprenörsanda, kan leverera högkvalitativa storproduktioner. Med24 är en toppapplikation både design- och kvalitetsmässigt, säger Mikael Svensson."

Med24

Med24

image