Skip to main content

Lofsangruppen

I samarbete med Understandit har Lofsangruppen tagit fram en digital, mobil och onlinenärvaro för att arbeta med alla sina träningsklienter. 

lofsangruppen.se
image

Komplett onlineträning med personliga tränare

Lofsangruppen är Sveriges mest kompletta online-team inom träning, rehabilitering och kostrådgivning. Lofsangruppen består av ett team av coacher och kostrådgivare som leds av en av Sveriges mest mediterade träningsexperter Lovisa Sandström.

image

En Online-Coaching-App för iOs och Android

Tillsammans med kunden har vi utvecklat en Online-Coaching-App för iOs och Android. Via appen får klienterna bl.a. tillgång till personligt utformade kostråd och träningspass och kan kommunicera med sin coach direkt genom meddelanden, bilder och film.

För att kunna erbjuda klienterna personlig coaching på denna nivå har Lofsangruppen även utvecklat och optimerat sitt coachningsverktyg, en webbtjänst för coacherna och administratörerna att hantera allt som har med klienterna att göra. Via appen får klienterna bl.a. tillgång till personligt utformade kostråd och träningspass och kan kommunicera med sin coach direkt genom meddelanden, bilder och film.

Coachningsverktyg och e-handel

Till appen och coachningverktyget har vi också utvecklat en e-handel där kunderna kan se mer av sina erbjudanden och hur det fungerar, samt köpa och hantera sitt abonnemang eller köpta paket. E-handeln stödjer både fasta paketbetalningar och löpande abonnemangsbetalningar, beroende på vad som passar kunden bäst. 

Lofsangruppen.se är utvecklad i Drupal med Drupal-commerce och integrerad med PayEx betallösning. Förutom uppdragen för Lofsangruppen har Understandit även tagit fram en webbplats för Lovisa Sandström Group i Wordpress som presenterar helheten kring Lovisas entreprenörskap och kopplar samman hennes olika kanaler och erbjudanden.

Lofsangruppen

Understandit även tagit fram en webbplats för Lovisa Sandström Group som presenterar helheten kring Lovisas entreprenörskap och kopplar samman hennes olika kanaler och erbjudanden.

Besök lofansgruppen
Besök Sandström group
 

Ladda ner Lofsangruppen för iOS

Ladda ner Lofsangruppen för Android