Sökmotoroptimering

Syns ni i rätt sammanhang på nätet?

Vill ni öka er försäljning, nå ut till nya kunder och bli mer trovärdiga på Internet? Vill ni vara det givna och självklara företaget i ert verksamhetsområde? Utan en strategisk plan är det enkelt att bli omsprungna av uppmärksamma konkurrenter. Genom att jobba med SEO / sökmotoroptimering och sökordsstrategi så ökar dina chanser betydande för att hamna högre på Google än dina konkurrenter. Understandit kan hjälpa dig att planera och genomföra en långsiktig innehållsstrategisk plan för att stärka ert digitala varumärke.

Vad innebär modern sökmotoroptimering?

I takt med att det digitala användandet fortsätter att växa är det extremt viktigt att övertyga Google och andra sökmotorer om att er webbplats är mer relevant än era konkurrenters. Vad Google anser relevant går idag att löst sammanfatta med en mening: Producera ständigt uppdaterat, välskrivet och informativt innehåll som er målgrupp vill konsumera.

Det är även viktigt för er digitala närvaro med ett genomtänkt engagemang i sociala medier så som Facebook, Twitter och Google+. Med er expertis om er målgrupp och vår erfarenhet kring SEO kan vi tillsammans planera och genomföra en långsiktig innehållsstrategisk plan för att stärka ert digitala varumärke.

Givmildast och trovärdigast på nätet vinner.

Vad ingår i vår tjänst?

  • Analysera hur er målgrupp söker efter era tjänster på nätet.
  • Rapport om hur er SEO-situation ser ut i dagsläget.
  • Konkreta förslag på eventuella omstruktureringar och förbättringar.
  • Innehålls- och informationsstrategi – Hur ni bör arbeta med ert innehåll.
  • Tekniska förbättringar och åtgärder enligt Googles rekommendationer.
  • Utbildning, uppföljning och återkoppling kring resultat.

David Holm

Projektledare
david.holm@understandit.se