E-handel

Webshop, E-handel, Webbshop, E-butik - Kärt barn har många namn.

Idag kan vem som helst, relativt enkelt, starta upp en e-butik på nätet. E-handel växer lavinartat och vi på Understandit får mer och mer förfrågningar kring detta

Förfrågningarna handlar mest om att utveckla webbshoppar från grunden, men även om att vidareutveckla en redan uppstartad webshop. Detta efter att man på egenhand försökt att skapa en shop för sina produkter eller varumärke, men inte kommer hela vägen till en proffsig och säljande e-handelssida.

Understandit är en digital byrå som lever i nuet och arbetar hårt med att ge våra kunder de tekniska möjligheter som existerar i dagens föränderliga digitala värld.

Detta innebär bland annat Webshop, E-handel, E-butik, Webbshop eller vad vi nu skall kalla det. Vi genomför projekt med våra kunder som innebär att bygga helt nya webbshopslösningar från grunden, att utveckla en e-handelslösning i Drupal Commerce eller annan open source lösning, att integrera redan befintlig webbshop in i en nyutvecklad onlinenärvaro samt att integrera mot andra system (så som affärssystem eller CRM).

Bilden är från Kakeldaxgruppens ehandel som lanserades 2016 och som vi arbeter kontinuerlit med att vidareutveckla.

Går du i webshops-tankar? Understandit har kunskap kring hur du strategiskt bör tänka, hur shopen visuellt blir optimalt presenterad, hur dina potentiella köpare förväntar sig att shoppen skall fungera och hur just din e-butik bör vara utvecklad för att bli framgångsrik.

Hör av dig så tar vi det vidare tillsammans.

Exempel case:

kakeldaxgruppen.se

Jens Medin

Jens Medin

Affärsutvecklare, Projektledare, Onlinestrateg
jens@understandit.se
To prevent automated spam submissions leave this field empty.