E-handel

Webshop, E-handel, Webbshop, E-butik - Kärt barn har många namn.

Idag kan vem som helst, relativt enkelt, starta upp en e-butik på nätet. E-handel växer lavinartat och vi på Understandit får mer och mer förfrågningar kring detta

Förfrågningarna handlar mest om att utveckla webbshoppar från grunden, men även om att vidareutveckla en redan uppstartad webshop. Detta efter att man på egenhand försökt att skapa en shop för sina produkter eller varumärke, men inte kommer hela vägen till en proffsig och säljande e-handelssida.

Understandit är en digital byrå som lever i nuet och arbetar hårt med att ge våra kunder de tekniska möjligheter som existerar i dagens föränderliga digitala värld.

Detta innebär bland annat Webshop, E-handel, E-butik, Webbshop eller vad vi nu skall kalla det. Vi genomför projekt med våra kunder som innebär att bygga helt anpassade  webbshopslösningar baserat på behovet. Vi arbetar gemensamt fram behovet och sätter funktionalitet för att bemöta detta samt bemöte vilken typ av budgetambition kunden har vid oliak tillfällen. Vi skapar våra projekt på dett sättet för att kunden själv skall kunna styra vad exakt man behöver samt att kunna börja i mindre skala och succesivt vidareutveckla för att skapa den bästa lösning för företaget och för kundens upplevelse.

Understandit utveckla många e-handelslösning i Drupal Commerce eller annan open source lösning. Vi bistår även våra kunder i att integrera redan befintlig webbshop in i en nyutvecklad onlinenärvaro samt att integrera mot andra system (så som affärssystem eller CRM).

Bilden är från Lernberger Stafsings ehandel som lanserades 2018 och som vi arbeter kontinuerlit med att vidareutveckla.

Går du i webshops-tankar? Understandit har kunskap kring hur du strategiskt bör tänka, hur shopen visuellt blir optimalt presenterad, hur dina potentiella köpare förväntar sig att shoppen skall fungera och hur just din e-butik bör vara utvecklad för att bli framgångsrik.

Hör av dig så tar vi det vidare tillsammans.

Jens Medin

Jens Medin

Affärsutvecklare, Projektledare, Onlinestrateg
jens@understandit.se
To prevent automated spam submissions leave this field empty.