Våra systrar

More Ventures – Mindre avstånd till större kompetens

Sedan 2010 är Understandit en del av More Ventures Group.

More Ventures Group är en kommunikationsgrupp som byggts upp sedan 2006. More Ventures erbjudande sträcker sig från content marketing, PR, reklam, film och digital utveckling till event och sälj. I nio entreprenörsledda bolag är vi drygt 100 medarbetare som kan erbjuda specialistkunnande inom varje disciplin. Som kund kan du välja att arbeta med enskilda bolag eller en kombination av bolagen för att lösa just din kommunikationsutmaning eller era säljmål. Kort sagt mindre avstånd till större kompetens.

Följande företag ingår i More Ventures Group

Start Communication - En reklambyrå som förvandlar strategiska planer till kreativa och säljande marknadsaktiviteter.

More Data - Vi hjälper företag att effektivisera sin marknadskommunikation med tjänster och verktyg för mätning, analys och beslutsstöd.

Revolve - Eventoperatör som bland andra jobbar med Volvo Ocean Race.

Rubrik - Komplett partner för all tänkbar redaktionell kommunikation. Det innefattar allt från kund- och personaltidningar till film och webblösningar.

More PR - Hjälper företag och organisationer att nå framgång i sin interna och externa kommunikation genom inspirerande utbildningar och direkta konsultinsatser.

Great Consulting - Utveckling av affärsverksamhet och försäljning. Genomför allt från att ta fram strategier till att driva förändringsarbetet.

More Space - Spetskompetens inom försäljning, marknad och organisation. Ökar säljeffekten för aktörer inom Sport & Media genom att agera som extern säljorganisation eller via sälj- och coachinsatser i befintliga organisationer.

True Stories - Specialister på att forma lojalitetsskapande barnklubbskoncept, innehåll och upplevelser för företag som har barnfamiljer som målgrupp.

Nute - Kommunikation genom interaktiv och rörlig media. Nute Digital är multidisciplinär kreativ studio baserad i hjärtat av industriella Sverige, Göteborg. Vi är visuella kommunikatörer, problemlösare, arkitekter informations-och må-bra-knarkare.

STARK Corporate Communication - STARK hjälper sina kunder att nå strategiska mål genom upplevelsemediernas förmåga att underhålla, påverka och aktivera. Med arv från film och event skapar STARK berättelser som kommunicerar med både hjärta och hjärna, som utmanar och bryter mönster. Från det lilla affärsmötet till de globala digitala kampanjerna.