Skip to main content

Vår nya webbplats är här!

Har du hört talas om skomakarens barn? Barnen som alltid går i lappade och omoderna skor? Så var det med vår egen hemsida. I takt med att vi gjorde den ena fantastiska webblösningen efter den andra åt våra kunder hamnade vår egen hemsida rejält på efterkälken.

Men så i höstas kom vi till en gräns där vi insåg att vi helt enkelt måste ta hand om oss själva för att kunna ta hand om andra. Sagt och gjort, alla medarbetare lade manken till och vår alldeles egna nya webb började växa fram, och vi är så nöjda med resultatet! Skam vore annars, vi anlitade ju ändå bästa byrån ;)

Att bygga en webbplats åt sig själv har onekligen sina för -och nackdelar när man är en webbyrå. I vårt fall hade vi all den kompetens som behövdes och mer därtill men också lite väl många “beställare” (läs medarbetare) som ville vara med och tycka till. En projektledares ultimata dröm (eller mardröm) beroende på hur man ser det. Vi hade möjlighet att få sajten att se ut och fungera precis som vi ville men varje pixel och kodsnutt skulle nagelfaras inte bara en utan två gånger. 

Det stora engagemanget och alla idéer som fanns kring vår egen webb är naturligtvis i grunden bara positivt! Det är ju precis detta engagemang och denna noggrannhet vi tar med oss in i våra kunders projekt, och vi vill gärna tro att det är en viktig orsak till att de väljer att stanna hos oss. Och vem vet, stannar de tillräckligt länge kanske de får se oss bygga ny sajt igen...om sisådär hundra år eller så.