Lofsan

Under 2015 har vi arbetat tillsammans med spännande Lovisa Sandström Group och Lofsangruppen i ett flertal roliga och utmanande projekt. 

Lofsangruppen bildar Sveriges mest kompletta online-team inom träning, rehabilitering och kostrådgivning. Lofsangruppen består av ett team av coacher och kostrådgivare som leds av en av Sveriges mest kända träningsexperter Lovisa Sandström. Genom professionell individuell coaching på distans hjälper de sina klienter att nå sina målsättningar inom träning och hälsa. 

Vi har utvecklat en Online-Coaching-App för iOs och Android. Via appen får klienterna bl.a. tillgång till personligt utformade kostråd och träningspass, och kan kommunicera med sin coach direkt genom meddelanden, bilder och film. 

För att kunna erbjuda klienterna personlig coaching på denna nivå har Lofsangruppen även utvecklat och optimerat deras coaching-verktyg, en webbtjänst för coacherna och administratörerna att hantera allt som har med klientarna att göra.

Till appen och coaching-verktyget har vi också utvecklat en e-handel för Lofsangruppen för kunderna att se mer av deras erbjudanden och hur det fungerar, samt köpa och hantera sitt abonnemang eller köpta paket. E-handeln stödjer både fasta paketbetalningar och löpande abonnemangsbetalningar, beroende på vad som passar kunden bäst. 

Lofsangruppen.se är utvecklad i Drupal med Drupal-commerce och integrerad med PayEx betallösning. 

Förutom uppdragen för Lofsangruppen har Understandit även tagit fram en webbplats för Lovisa Sandström Group i Wordpress som presenterar helheten kring Lovisas entreprenörsskap och kopplar samman hennes olika kanaler och erbjudanden.

Intresserad av att veta mer?

Mikael Svensson

VD, projektledare
mikael@understandit.se
To prevent automated spam submissions leave this field empty.