Skip to main content

kAPPut.

Tillsammans med Valf-Teknik AB har vi utvecklat en app som kopplar ihop den smarta telefonens alla möjligheter med ett nätverk av erfarna hantverkare.

image

Med kAPPut kan kunden dygnets alla timmar få direktkontakt via videosamtal med en hantverkare. Appen är gratis att ladda ner och efter identifiering med BankID kan kunden sedan välja mellan akuthjälp eller hantverkshjälp.

image

Få hjälp direkt...

I den delen av appen som avser akuthjälp blir kunden inom ett par minuter uppringd via appens videofunktion av en hantverkare. Hantverkaren guidar kunden och tillsammans löser de problemet. Efter avslutat ärende skrivs en rapport som fungerar som underlag om skadan blir ett försäkringsärende.

För att kunna ge kunden så bra hjälp som möjligt har funktionalitet byggts in som gör det möjligt för kunden att beskriva problemet och ladda upp bilder under tiden de väntar på att bli uppringda.

Ladda ner Mized för iOS

Ladda ner Mized för Android

...eller boka en tid

I appen har man som kund även möjlighet att boka tid med hantverkare. Perfekt för dem som har ett projekt de behöver hjälp med där de i lugn och ro kan få tips och hjälp av en erfaren hantverkare. Även här blir ärendet en rapport som sparas på mina sidor så att kunden när som helst kan logga in och se sina ärenden.

Webbaserad administrationsdel

Till appen har vi byggt en webbaserad administrationspanel med olika behörighetsnivåer där hantverkarna tar hand om inkommande ärenden. Via panelen ringer hantverkarna upp kunden och efter avslutat ärende sammanställs allt i en rapport som finns tillgänglig för både kund och leverantör. 

I administrationspanelen har vi byggt in en mängd olika funktioner som bland annat ger  hantverkarna möjlighet att se status på och hålla ordning bland inkommande, pågående och avslutade ärenden.