Skip to main content

Imbox

Hösten/vintern 2020 byggde vi en sprillans ny webbplats för Imbox som utåt sjunger lekfullhet och inåt skrålar flexibilitet.

imbox.se
image

Imbox

Imbox är ett ungt och innovativt företag som skapat ett IT-system för att erbjuda kundservice i världsklass. Hos dem hittas bland annat chatt, formulär, telefoni samt lösningar för ärendehantering och de har även fått utmärkelserna Gasellföretag och Superföretag de senaste tre åren i rad. 

image

Lekfullhet

Under 2019 genomförde vår systerbyrå Start ett omfattande varumärkesarbete där ny visuell identitet togs fram och briefen för oss blev då att bygga en inbjudande, nyskapande och lekfull webbplats som speglar den innovativa identitet som Imbox har. Därmed möts besökarna nu av en färgsprakande härlig webbplats - precis som Imbox själva är!

Flexibilitet

Nyckelordet när vi planerade utvecklingen var Flexibilitet - det var otroligt viktigt för Imbox att de kunde välja och vraka bland en rad olika möjligheter och inställningar på sin nya site då de ofta kände att dessa möjligheter helt eller delvis saknades innan. Vi lade därmed det största krutet på att se till att de dels kan skapa upp samtliga sidor med vilka typer av sektioner de än önskar: med andra ord inga fasta sidmallar! Och därefter att varje sektion i sig har en rad olika inställningar att välja mellan; allt från bakgrundsfärg, textfärg och form, padding, antal kolumner och deras bredd etc. etc. etc.. Detta medför att Imbox nu kan välja att i princip helt ändra om hur den nya siten ser ut med jämna mellanrum, när de än behagar :)

Kärlek från kunden

Från brief till slutleverans har Understandit med Irina och Izabella i frontlinjen varit exceptionellt bra att få driva projektet tillsammans med.

Lyhördhet, noggrannhet och kreativa lösningar gav en magisk synergieffekt. Jag är otroligt nöjd med slutleveransen som överträffade mina förväntningar.

Anna Friman, Marknad