Imatech - Volvo Penta

Upptäck Båtkusten!

Understandit är mycket stolta för att få presentera en av de senare produktionerna, appen ”Båtkusten” som har tagits fram för Imatech/Volvo Penta och dess återförsäljarnätverk.

Tanken med appen Båtkusten  är att göra båtägandet lite tryggare, enklare och roligare, och att att erbjuda båtägaren snabb tillgång till praktiska råd, tips och trix kring sitt båtägande - allt för ett tryggare och roligare båtliv. Genom appen får användaren får snabbt tillgång till Volvo Pentas återförsäljare och serviceverkstäder runt kusten samt ges möjlighet att ta del av erbjudanden hos sin egen utvalda återförsäljare, eller på den plats man är just nu. 

I appen kan man även hitta lokala aktiviteter och event som sker i hamnarna längs kusten. I appen kan båtägaren också registrera båtmodell, motortyp och serienummer för att på så sätt få riktade erbjudanden samt rätt hjälp i rätt tid hos den auktoriserade Volvo Penta-återförsäljaren.

Appen administreras av de 70-talet återförsäljarna som ingår i Imatechs återförsäljarnätverk, och dessa har förutom sina egna åf-sidor möjlighet att i ett administrationssystem skapa egna erbjudanden och event som de önskar rikta mot sina kunder. 

Appen Båtkusten kan laddas ner på AppStore och Google Play och är kompatibel för iOs samt Android. 

Uppdragsgivare

Imatech / Volvo Penta

Uppdrag

Design
App utveckling
Backend-utveckling

Länk

Båtkusten i Appstore
Båtkusten i Google Play