Skip to main content

Göteborgs Räddningsmission

För Göteborgs Räddningsmission har vi skapat en online-närvaro och möjlighet att på ett enkelt sätt ta emot gåvor via webben. 

raddningsmissionen.se
image

Gåvofunktion som förenklar 

Tillsammans med Göteborgs Räddningsmission har vi skapat en webblösning med alla de tekniska förutsättningar och möjligheter som en välgörenhetsorganisation behöver. Räddningsmissionen ären ideell förening och insamlade gåvor gör stor skillnad varje dag. En viktig del av projektet var därför att ta fram en smidig lösning för människor att kunna ge en gåva direkt via hemsidan.

image

3 enkla steg till skillnad

Gåvofunktionen nås direkt från startsidan och besökaren får snabbt en överblick över de möjligheter som finns. Bland annat kan man själv välja vart pengarna ska gå, om de ska vara minnesgåva eller gratulationsgåva och de kan även skriva in ett valfritt meddelande. 

När man gjort sina val är man endast ett knapptryck ifrån kassan där man betalar via kort eller Dibs och mottar sitt gåvobrev. Gåvofunktionen bygger på Drupal Commerce som vi konfigurerat och designat så att e-handelfunktionaliteten upplevs som en integrerad och naturlig del av webbplatsen. 

Resultatet av den nya online-närvaron har gjort att antalet gåvor ökat, något som både Räddningsmissionen och vi naturligtvis är mycket glada över!