Skip to main content

Gameday - Sportapp

I samarbete med Gameday har Understandit arbetat fram en unik app för landslag, ligor, klubbar och sportevenemang.

www.gamedayworld.com
image

Gameday - Sport LIVE i mobilen

Gameday har historiskt arbetat med tryckta matchmagasin. När samarbetet började med Understandit tog vi fram en digital lösning för att ge klubbar, landslag och supportrar tillgång till ett digitalt program som uppdaterar matchinformation i realtid.

image

En app som passar många olika sporter och evenemang

Genom att utveckla Gamedayappen, skapade vi möjligheten till att väcka större intresse inför matcherna, öka tillgängligheten och få större spridning av digital information. Appen öppnar upp nya affärsmöjligheter för sponsorer och annonsörer. Behovet och potentialen för landslag, klubbar, ligor och arrangemang är stora. 

Appen är utvecklad för att kunna användas för många sporter och evenemang. Idag används appen av Handbollslandslaget, Basketlandslaget, Svenska Fotbollförbundet samt logor och klubbar i handbollssverige. 

Svenska Handbollförbundet var med under hela det initiala utvecklingsarbetet och blev den första kunden att gå live med appen. 

Nya funktioner utvecklas ständigt och allt fler sporter, lag och förbund väljer att ansluta sig till plattformen Gameday.
 

Besök iTunes för att ladda ner till iOS

Besök Google play för att ladda ner till Android

Fler och fler sporter och förbund använder appen

Appen innehåller bland annat nyheter, kommande matcher, matchresultat, samlingssida för partners, pop-up annonser, banners och pushnotiser i realtid för att sälja biljetter eller andra erbjudanden. Fansen kan också rösta fram matchens lirare och följa matcherna via Livescore som presenterar under-matchen-LIVE-statisk.