Estrella

Kampanjsajter och facebooklösningar åt Estrella

Understandit har tillsammans med systerföretaget Start Communications tidigare kund Estrella varit med och  lanserat flera olika underhållande webbsidor och kampanjer för Estrella. För att kunna skapa en interaktivitet som inte kräver flash är sidorna utvecklade i HTML5 och integrerade med Facebook för att skapa spridning och lättillgänghet.

Estrella.se/ostskolan är en quiz där du kan testa dina kunskaper om ost. Tar du dig igenom quizen med bravur diplomeras du som ostmästare och du kan dela ditt resultat direkt på facebook.

Estrella.se/25arsfesten, var en kampanj för Estrellas firande av att det är 25 år sen Sourcream & Onion kom till världen. Kampanjen är en integration med Facebook där besökare kan samla koder, och tävla med vänners profilbilder.

Estrellahobitt.se kunde du tävla om biljetter till galapremiären av Hobbit. Spelet är ett memoryspel med bilder av karaktärerna i filmen där spelarna identifierar sig med sitt facebook-konto för att göra det enkelt att komma igång och för att få en bra spridning på spelet.

 

Vill du veta mer om HTML5, spel eller hur man kan integrera med facebook, kontakta oss!

Intresserad av att veta mer?

Mikael Svensson

VD, projektledare
mikael@understandit.se
To prevent automated spam submissions leave this field empty.