Skip to main content

Dekra

Understandit har tillsammans med Dekras centrala europeiska marknads- och IT-avdelningen utvecklat ett flera webbplatser baserat på samma grundplattform.

www.dekra-product-safety.com
image

En plattform - flera webbplatser

I detta projekt har vi bland annat transformerat vissa av Dekras äldre webblösningar in i ny teknik. Uppdraget var initialt att skapat ett ”Best case” till ett internt kommande digitalt projekt för Dekra Product and Saftey samt Dekra Business Assurance.

Alla webbplatser bygger på samma grundplattform och all teknik och funktionalitet görs tillgänglig för alla webbplatser vi arbetar med.

Idag har vi 4 webbplatser som vi konstant arbetar med både när det kommer till vidareutveckling samt support över tid.

image

Fokus på anpassning och optimering av innehåll

Projektet innefattar teknik och funktionalitet för att testa och utvärdera Personalization, Marketing automation samt ett avancerat Query-flöde för att inhämta så mycket information som möjligt från besökaren inför offert och återkoppling. Stor vikt i uppdraget har legat på leadsgenerering samt att låta Dekra på egenhand att arbeta med allt innehåll, all anpassning och optimering.

Understandit har även skapat en brygga mellan Drupal och Salesforce för Dekras marknadsavdelning samt att plattformen integrerar med en mängd externa databaser via API för att presentera, synliggöra och skapa sökbarhet.