Anyday Nuts

Understandit fick i uppdrag tillsammans med systerbyråerna Rubrik och More data att ta fram en onlinenärvaro för ett helt nytt varumärke under ägaren Orkla.

 Varumärket är Anyday Nuts och är det första varumärket under Orkla där den Nordiska länderna skall samarbete inom samma plattform, design och namn.

Uit var medverkande i strategiarbetet för Online och Social media för att skapa ramverket för kommande onlinenärvaro och onlineaktivitet. Utifrån detta initiala arbete togs det fram interaktionsdesign och designprototyp. Samt att Uit och Rubrik påbörjade arbetet med innehåll och design.

Den tekniska utmaningen var att skapa en "white label" lösning för Anydaynuts.se, .dk och .fi, samt för kommande varumärken under Anyday. Denna lösning kommer även framåt var plattform för ett urval av befintliga och kommande produktvarumärken under Orkla Confectionary and Snacks. 

Lösningen är byggd i Drupal och innefattar teknik för att ge enkla och optimala administrativa möjligheter för att skapa en levande närvaro. Lösningen möjliggör det vi kallar för innehållssektioner, som visualiseras på flera av sitens sidor samt möjliggöra relation mellan innehållet för en bra och trevlig besökarupplevelse.

Behovet av att vara extremt visuell i text, bild och film är stort för denna typ av konsument-produktgrupp och den lösning Uit skapat bemöter detta behov fullt ut i en mängd tekniskt kreativa funktioner.
Webbplatserna, version 1.0, började lanseras i Augusti och fokus för Orkla under resterande av 2015 är att bearbeta kund (dvs ICA, COOP, etc) samt att skapa innehåll och kampanjrelaterat innehåll som med tiden skall publiceras online.
Genomfört uppdrag har skapat ett stor förtroende för Understandit och nya förfrågningar av både nyutveckling och övertagande av befintliga webbplatser pågår...

Uppdragsgivare

Orkla Confectionary and Snacks (Sverige och Finland) samt Kims (Danmark)

Webbplats 

www.anydaynuts.se

Intresserad av att veta mer?

Jens Medin

Jens Medin

Affärsutvecklare, Projektledare, Onlinestrateg
jens@understandit.se
To prevent automated spam submissions leave this field empty.