Upptäck Båtkusten med Volvo Penta!

Skrivet av root - tis, 2016-03-01 16:56

Understandit är mycket stolta för att få presentera sin senaste produktion, appen ”Båtkusten” som har tagits fram för Imatech/Volvo Penta och dess återförsäljarnätverk.

Appen lanserades under Båtmässan förra veckan, och fick snabbt ett stort antal nedladdningar från mässbesökande båtägare. Tanken med Båtkusten appen är att göra båtägandet lite tryggare, enklare och roligare, och att att erbjuda båtägaren snabb tillgång till praktiska råd, tips och trix kring sitt båtägande - allt för ett tryggare och roligare båtliv. Genom appen får användaren får snabbt tillgång till Volvo Pentas återförsäljare och serviceverkstäder runt kusten samt ges möjlighet att ta del av erbjudanden hos sin egen utvalda återförsäljare, eller på den plats man är just nu. 

I appen kommer man även kunna hitta lokala aktiviteter och event som sker i hamnarna längs kusten. I appen kan båtägaren också registrera båtmodell, motortyp och serienummer för att på så sätt få riktade erbjudanden samt rätt hjälp i rätt tid hos den auktoriserade Volvo Penta-återförsäljaren.

Appen Båtkusten kan laddas ner på AppStore och Google Play och är kompatibel för iOs samt Android.