Online-coaching med Lofsan

Skrivet av Anna Leffler - tis, 2016-03-08 00:00

Vi har under 2015 haft det stora nöjet att få arbeta tillsammans med en av Sveriges främsta träningsprofiler Lofsan - Lovisa Sandström och hennes coachteam Lofsangruppen i ett flertal roliga och utmanande projekt. 

Lofsangruppen är Sveriges mest kompletta online-team inom träning, rehabilitering och kostrådgivning och består av ett team av coacher och kostrådgivare som leds av Lovisa Sandström. 

Under hösten lanserade vi Lofsangruppens apptjänst - en Online-Coaching-App för iOs och Android där klienterna bl.a. tillgång till personligt utformade kostråd och träningspass, och kan kommunicera direkt med sin coach direkt genom meddelanden, bilder och film. För att kunna erbjuda klienterna personlig coaching på denna nivå har vi även utvecklat och optimerat deras coaching-verktyg, en webbtjänst för coacherna och administratörerna att hantera allt som har med klienterna att göra, samt en e-handel för att erbjudan köp av träningspaket och abonnemang.

Senare under hösten lanserades även LSgroup.se som är en webbplats för Lovisa Sandström Group som presenterar helheten kring Lovisas entreprenörsskap och kopplar samman hennes olika kanaler och erbjudanden.

 

Läs mer om caset här