Taggar

Arkiv

Blogg

Skrivet av Anna Leffler - tis, 2016-03-08 00:00

Vi har under 2015 haft det stora nöjet att få arbeta tillsammans med en av Sveriges främsta träningsprofiler Lofsan - Lovisa Sandström och hennes coachteam Lofsangruppen i ett flertal roliga och utmanande projekt. 

Lofsangruppen är Sveriges mest kompletta online-team inom träning, rehabilitering och kostrådgivning och består av ett team av coacher och kostrådgivare som leds av Lovisa Sandström. 

Skrivet av Mikael Svensson - ons, 2016-03-02 12:28

Understandits frammarsch och tillväxt rullar på, och nu har vi förstärkt det tekniska teamet igen med webbutvecklare Victor Castillo. 

Victor har stor erfarenghet av webbprojekt från hela världen, och kommer senast ifrån några års arbete i Spanien. Ursprungligen är Victor dock från Chile.

Mycket kul och givande att ha medarbetare med annorlunda bakgrund tycker vi, och han är varmt välkommen!

Skrivet av root - tis, 2016-03-01 16:56

Understandit är mycket stolta för att få presentera sin senaste produktion, appen ”Båtkusten” som har tagits fram för Imatech/Volvo Penta och dess återförsäljarnätverk.

app
Skrivet av Mikael Svensson - ons, 2016-02-10 12:14

Kund- och projekttillströmningen är fortsatt mycket god, och för att möta den efterfrågan har vi rekryterat Andreas Bonebjär. Han kommer jobba som webb-ad, digital strateg och även blanda sig in i frontend-utveckling. Andreas har lång erfarenhet av webbyråverksamhet och är ett mycket önskat och välkommet tillskott.

Skrivet av Mikael Svensson - tors, 2015-12-10 17:03

Hackathon på kontoret. Vad ska det bli?

Jag tillför inget, och har höga förväntningar...

Skrivet av Mikael Svensson - tors, 2015-11-05 10:35

Igår kväll var det Understandit-mästerskap i Shuffleboard. De stora vinnarna var Hanna, Anna och Joel. Grattis!

Värt att notera är att undertecknad inte var med, för då hade ju resultatlistan sett annorlunda ut.

Skrivet av Mikael Svensson - fre, 2015-10-30 15:53

Det har varit ett bra år för Understandit, och efterfrågan på våra tjänster har varit mycket stor. Som en följd av detta har vi anställt tre personer under året. Först in var Johan Tydjesjö i mars som jobbar som webbutvecklare. Därefter kom Jake Stanich i augusti, ytterligare en webbutvecklare, och nu är det senaste tillskottet Hanna Frank som kommer arbeta primärt som designer och med UX.

Se alla våra duktiga medarbetare.

Skrivet av Joel Söderberg - tors, 2015-04-09 10:12

Skrivet av Joel Söderberg - mån, 2015-03-23 17:43

Jag hittade den här godbiten till modul idag: Feeds entity reference. Jag höll på att implementera en nyhetsfunktion när nyheter hämtas från ett antal dotterföretag. Den befintliga strukturen gjorde att det blev lättast att ha en entitetsreferens till företaget istället för t.ex. en taxanomi. Feed-importeraren är kopplad till en nodtyp som också har en entitetsreferens till företag. Feeds låter en inte mappa entitetsreferenser från feed-noden out of the box. Men det var ju väldigt enkelt löst med den här modulen.

Skrivet av Joel Söderberg - tis, 2014-12-16 10:16

Nu när tredje ljuset är tänt i adventljusstaken vill vi passa på att informera om vår julledighet.

Understandit har julstängt 23/12 till 7/1. Har ni frågor och funderingar under den perioden, så skicka iväg ett e-post till info@understandit.se så svarar vi så fort vi kan.

Vi önskar alla våra vänner en riktigt glad jul och en fröjderikt nytt år! Vi ses 2015.

Sidor